Discover Jämtland Härjedalen

Kom ut och lek!

Kom ut och lek!

Höjdare i Jämtland Härjedalen

Våra tips på hur du bäst upplever Jämtland Härjedalen!

  1. Vandra Jämtlandstriangeln i storslagen, orörd fjällmiljö med renar och andra vilda djur i din närhet eller gör en toppbestigning på Helags.

  2. Testa dina gränser och cykla downhill utför fjället i Lofsdalen, cross country på mjuka, slingrande single tracks eller landsväg på slät asfalt.

  3. Upplev alpin skidåkning i Åre, gå på tur mellan våffelstugor i Vemdalen eller jaga sekunder i Funäsfjällens 300km preparerade längdspår.

  4. Dra upp harr, röding eller öring i fiskerika vatten som Gimån eller Rörströmsälven.

  5. Besök evenemang av storslagen karaktär inom skidskytte och alpin skidåkning eller njut av kultur och musik.

  6. ...och njut av god lokalproducerad mat tillsammans med den upplevelse du väljer!

Välkommen till oss!

Gastronomy

Gastronomy
I Jämtland Härjedalen vimlar det av förstklassiga osttillverkare, guldbelönta sylt- och charkproducenter, små bagerier, pralintillverkare och gårdsbutiker som du kan besöka.

Winter fun

Winter fun
Frusen vågsurfing, på en röd monomed, isbalett, firren under isen, heli delight eller ett fartfyllt möte med ivriga hundar. Bestäm dig för om du vill ha sinnesro eller äventyr och öppna armarna för vinterns alla möjligheter till lek!

Höstmys & lyx

Höstmys & lyx
Hösten anses ofta vara en tung och mörk period inklämd mellan sommarens grönska och vinterns vita glitter. Men hösten i Jämtland Härjedalen är annorlunda. Hösten är gula löv på träden. Hösten är tända ljus och skymmande kvällar...

Om Jamtland.se

Prenumerera på Jämtland Härjedalen Turism News

:

Förnamn:

Efternamn:

Eu logotype

Jamtland.se drivs av Jämtland Härjedalen Turism i samarbete med länets kommuner, Regionförbundet Jämtlands län och Länsstyrelsen i Jämtlands län med syfte att tydliggöra, visa upp och informera om länet och ge en samlad bild av tillgängliga resurser för besökare och inflyttare. Jamtland.se delfinansieras av Eu:s regionala utvecklingsfond. Cookies används för service och att samla statistik. Vi sparar inte personlig data eller gör data om besökaren tillgänglig för externa intressenter. Portalens publiceringsmodell bygger på lösningar med öppen källkod. JHT sköter drift, underhåll och vidareutveckling. Teknisk utveckling 2006 – 2013 av JHT i samarbete med Saltstorm Software Labs och Mediaserver OSD.
Systemkrav: Modern webbläsare, Javascript.

Foto: Tina Stafrén, Sandra Pettersson, Henrik Trygg, Johan Ranbrandt, Naboer AB, Mårten Wikner, Ingrid Hedlund, Niclas Vestefjell, Fanny Hejdström
Jamtland.se - Jämtland Härjedalen Turism | Rådhusgatan 44 | S- 831 82 Östersund | +46(0)63 701 17 20 | E-Mail

Rensa lista

Göm

Skriv ut

Skicka lista