Fiskecamper

Boende med närhet till bra fiske

Fiskecamper

Bo i en mysig stuga, omgiven av skogens lugn. I Jämtland Härjedalen finns flera specialiserade fiskecamper nära det bästa fisket!

  

Foto: sandralee.se
"Pimpling - Storsjön"

loading image

Getting new items..


Boende

Inom datum
Sortera resultat

Albackens Jakt- & Fiskecamp - stugor

12 stycken 4-6 bäddsstugor med pentry, WC, dusch, bastu, torkskåp och TV. Konferensanläggning med plats för upp till 50 personer. Restaurang med fullständiga rättigheter. Uthyrning av båtar, kanoter, flytringar och fiskeutrustningar. Ring för info 0696-600 06.

Fiskecamper
Stugor
2017-03-14
2018-03-11

Ammeråns Fiskecamp

Vår vision och målsättning är att erbjuda rekreation och upplevelser utöver det vanliga. Att de kunder som valt oss en gång, lämnar oss glada och nöjda. Inte för att få resa iväg, utan för glädjen att få återvända, för ivern att berätta för vänner och bekanta om den storslagna naturen, de orörda älvarna, och upplevelser utöver det vanliga. Våra guider har en mycket god lokalkännedom och vi ordnar skräddarsydda paket med guide, boende, mat mm. Erbjuder också en del aktiviteter, ex Forsränning i Ammerån! Mer information på Drömfiske

Fiskecamper
Stugor
2017-01-02
2017-12-31
Tags: bo, dromfiske, dromfiskeservice, fiske, fiskecamp,

Blåsjöns Fjällcamp

Blåsjöns Fjällcamp ligger vackert mitt i byn med otroligt fin utsikt över Blåsjön, längs Vildmarksvägen. Anläggningen har året runt för stuguthyrning. Anläggningen har 7 stugor som alla har utsikt över sjön. Här finns hundgårdar att hyra, lusthus för grillkvällar och en liten verkstad för husbehov. Kiosk med slöjd, knivar, uppstoppade fåglar, fiske redskap, fiskekort, kioskvaror , torkat kött, souvas. Jaktkort för småviltsjakt på renbetesfjället i Jämtlands län. Egna jaktmarker & fiskevatten. Uthyrning av båtar och cyklar.

Fiske
Jakt
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: vildmarksvagen

Camp Lapponia

Naturskönt vid stranden av Visjön. Ca 15 km till Åsele samhälle och 800 meter till närmaste jaktområde. Fiskemöjligheter efter storgädda 30 meter utanför stugknuten. Under april - maj månad kan de morgonpigga avnjuta orrarnas spel utanför på visjöns is. Timmerstugan är mycket bekvämt inredd och har den rätta vildmarkstämningen ( Totalt 130 kvadratmeter ). Stort kök med all köksutrustning, Toalett och dusch, allrum med utsikt över sjön och en mindre bar. I något av våra fyra dubbelrum sover ni bekvämt i rejäla enkelsängar. Våra gäster har till förfogande, vedeldad badtunna, bastu ,båt, flytbrygga och kanot. Kökets matsedel baseras på lokala råvaror där vilt och fisk är ett måste. Måltiderna avnjuts med sprakande eld i bakgrunden och levande musik till desserten.

Fiske
Jakt
Bo
Fiskecamper
Året runt
Tags: southlapland, fiske, jakt, boende, åsele, västerbotten, lappland, lapland, sverige, sweden, swedish

Fahlströms Fiske

Fahlströms Fiske erbjuder boende, uthyrning av båtar och fiskeutrustning, försäljning av bland annat fiskeredskap samt information om fisket i området. Pimpelflugor i många, häftiga färger. Två av våra stugor är belägna mitt i byn, 100 m från Valsjön, där våra båtar ligger. Den tredje stugan ligger 7 km från byn efter vägen mot Vinklumpen och nära till tjärnar. - STUGA 1, 6-bäddar med kök, wc, dusch, bastu, 3 sovrum. - STUGA 2, 4-bäddar + 2 med kök, wc, dusch. - STUGA 3, 4-bäddar + 2 med enklare standard, vedspis, kylskåp, tc.

Fiske
Övrig service
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Fiske - Glensjöns Fiskecamp

Campen ägs och drivs av samebymedlemmar I Tåssåsens Sameby. Två stugor med sex bäddar och en stuga med 4 bäddar. Tillgång till båt och möjlighet att lösa fiskekort. Utrustad med gasolspis och gasolvärme. Köksutrustning finns. Medtag sovsäck. Gångväg 6 km från renslakteriet eller 4 km + 2 km båt från Glen. Nyckel hämtas i Glen. Lämpligt boende för jakt på Tå 2b

Fiske
Fiskecamper
2017-01-18
2018-01-15
Tags: fiske, sapmi

Färsåns Fritids och fiskecamp

Vår camp hittar du på en gård 10 km väster om Ammer, 300 m från de fantastiska fiskevattnen i Ammerån. Vi har 6 stugor med 2-6 bäddar. Möjligheter till matlagning i alla stugor. Vissa stugor är utrustade med dusch och toalett, resten använder gemensam dusch och toalett. I alla stugorna finns full utrustning för självhushållning. En del stugor har kamin eller öppen spis. Är det något Ni saknar försöker vi tillgodose Era önskemål. Hos oss har Du har nära till alla bra sträckor som finns i nedre delen av Ammerån, från Överammer och ner till Indalsälven. Vi håller väl reda på hur fisket förändras under säsongen. Vi känner omgivningarna och kan ge tips om naturen och vad som händer i trakten. Välkommen!

Fiske
Fiskecamper
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Hårkan & Långan Jakt och fiske

De jämtländska systerälvarna Hårkan och Långan är klassisk hemvist för jägare och fiskare. Förutom bra fiske och trivsamt boende erbjuder vi kurser & grupparrangemang inom flugfiske, samt fiskeguide/instruktör vid förfågan. För dig som är jaktintresserad står våra marker helt till förfogande för älg, bäver och småviltjakt. Boendet är enskilt och naturnära i direkt anslutning till jakten och fisket. Stugorna är fördelade på fyra, ur fiskesynpunkt strategiska läger, Oxforslägret vid Hårkan och Bötels, Holmfors och Gråmäraforslägret längs Långan. Du har ca 100 m ner till älven och några av stugorna ligger bara ett tiotal meter från stranden. Totalt 11 st 4-bäddstugor och en stuga med 6-7 bäddar. Enklare standard med utedass, gasolspis, fotogenlampa och vatten ute.

Fiske
Jakt
Fiskecamper
Stugor
Året runt

Jormvattnets Fiskecamp

Jormvattnets Fiskecamp ligger vid Jormsjön i Jormvattnet längs Vildmarksvägen, som leder till Stekenjokk och är en populär resväg för turister från hela Europa. Fantastisk utsikt över bland andra Jormliklumpen, Storklumpen, Tvärlidklumpen, Raudekfjället och Jormlifjället. Campingen har 29 bäddar fördelade på 7 stugor, 19 platser med el för husvagnar och husbilar samt tältplatser. På campingen finns följande service: samlingslokal med kök, servicebyggnader med kök och frysbox tvättstuga med torkrum, wc, dusch och bastu. Fiskrenseri med fiskrök, uteplats med grill och båtar med motor för uthyrning. Reception med kioskvaror, fiskeutrustning och hemslöjd med mera. Återförsäljare av småviltskort på renbetesfjället, arrangerar småviltsjakt på andra marker. Vi hjälper också till med att ordna guidade fisketurer. Det finns flera fina vandringsleder som för dig upp på fjället, där du kan beskåda faunan eller stanna och rasta i någon stuga eller vindskydd. Fiskecampen ligger alldeles intill en skoterled som för dig ut på ett cirka 90 mil ledsystem i fantastiska Frostviksfjällen. Fisket är ju naturligtvis det primära och tack vare att fiskevårdsområdet bedriver ett aktivt och omfattande fiskevårdsarbete, kan vi erbjuda fina fiskeupplevelser här i Jorm. Ingår i Frostvikens gemensamma fiskekort.

Fiske
Guidade turer
Jakt
Skoter
Fiskecamper
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice, vildmarksvagen, frostvikenkortet

Karlsnäset Fiskecamp

Karlsnäset fiskecamp ligger i östra Jämtland i vackra Hällesjö med utsikt över Trossjön. Det är centralt beläget och ligger 9,6 mil från Sundsvall, 10,6 mil från Östersund och 30,2 mil från Umeå. De erbjuder ett boende i naturskönt område med fiskevatten "inpå knuten" med fantastiskt fiske året om. I Hällesjö FVO kan du fiska i 70 sjöar och tjärnar samt åar och bäckar. Det finns ett fiske för alla där du kan fiska gädda, abborre, öring, harr, sik och brax men även ål och lake. Hus med nyrenoverad boendeyta på 240 m2. Består av 3 sovrum med totalt 8 bäddar, stort allrum med arbetsplats, TV, fiskebibliotek och sköna sittmöbler. Gemensamt kök utrustat med elspis, kyl, frys, mikrovågsugn och i övrigt fullständig utrustning för självhushåll. Hyra för Sänglinne och handdukar tillkommer.

Fiskecamper
2017-03-09
2018-01-14
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Klockars i Hällesjö - boende

Vackert boende med hög standard i östra Jämtlands vackra natur. Hos oss kan du vandra, fiska, jaga eller bara ta det lugnt och njuta. Grindstugan är ett äldre lanthus byggt 1905 med två helt nyrenoverade lägenheter med hög standard. Lägenhet 1. Kristinas - nedre plan Stort kök med vedspis, ugn, spishäll, diskmaskin, kyl/frys, golvvärme och kolsyrat vatten direkt ur kranen. Stort sovrum med två bekväma enkelsängar. Vardagsrum med bekväm bäddsoffa (2 separata bäddar), 40-tums LED-TV. Kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Lägenhet 2. Emmas - övre plan Kombinerat kök och vardagsrum. Köksdelen med spis, diskmaskin och kolsyrat vatten direkt ur kranen. Bekväm bäddsoffa (2 separata bäddar), 40-tums LED-TV. Stort sovrum och ett mindre sovrum med 2 bekväma enkelsängar i varje rum. Kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår. Stugan lämnas senast kl 11 avresedagen. Erbjuder även jakt, fiske och vandring.

Fiskecamper
2017-03-24
2018-03-18
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Kårtjärn Jakt, Fiske & Naturcamp

Den vackra och avskilda fäbodsbyn vid Kårtjärnens strand erbjuder det mesta inom jakt & fiske för privatpersoner, grupper och konferenser. Här bor man ostört, äter stora middagar tillsammans i storstugan, fiskar öring och gädda i tjärnen, spanar eller jagar, allt från björn till småvilt på egna och arrenderade marker. Eller varför inte prova på renskiljning? Det finns mycket att njuta av i Kårtjärns natursköna anläggning i Härliga Härjedalen!

Fiske
Skoter
Fiskecamper
Övrigt Boende
Året runt
2017-02-14
2017-12-31

Lapland Pro Natur

En boendeanläggning med guidat gäddfiske som kärnverksamhet. I boendet ingår frukost och måltider. Utrustning finns att hyra som båtar med motor, ekolod, fiskeutrustning, flytvästar och mycket mer.

Fiske
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: southlapland, lappland, lapland, åsele, fiske,

Lia Ranch

Lia Ranch ligger i nordligaste Jämtland på en idyllisk plats kallad Ankarvattsliden. Campingen ligger intill sjön med en härlig badstrand, nytt servicehus. Här kan du hyra en båt, fiska och vandra. Har du inte tält eller husvagn finns stugor för uthyrning. Hit kan du ta med din häst för här finns ett nybyggt stall med fina beteshagar. Tillgång till sadelkammare, fikarum och ridplan. Hovslagare finns på plats. Söker du lugn och ro, vill komma bort från stress och trafikbuller är Ankarvattnet ett mycket bra alternativ.

Bo
Fiskecamper
Stugor
Camping
2017-01-01
2017-12-31
Tags: vildmarksvagen

Lidsjöbergs fiskevårdsområde FVO

Tjugotal sjöar och tjärnar på en yta av 9000 ha. Även strömmande vatten. Många vindskydd och grillplatser. Bra vinterfiske med i första hand öring och röding Skoterspår till de flesta vatten. Handikappramp vid Svarttjärn Boendet bokas "Väst i gårn" hos Gertrud och Olof Karlsson. Telefon 0670-70032 (hem), 070-6390774 (Gertrud), 070-5617513 (Olof) e-mail: olof.gertrud.karlsson(at)hotmail.com 5 st lägenheter med 4 bäddar 1 st vandrarhem med 12 bäddar 1 st flottarkoja vid Gärdvattnet med 6 bäddar (båt ingår sommartid) Fiskekortsförsäljning Båtuthyrning Fiskekortsautomat finns vid tankstället vid väg 342

Fiske
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskearea, vildmarksvagen

Lillvikens Bed & Breakfast

Lillviken ligger ca 48 kilometer norr om Strömsund längs v342/Vildmarksvägen. Här erbjuds småviltsjakt på totalt 32 000 hektar fördelat på fem områden. Bra tillgång på bl a räv, hare, tjäder, orre och järpe. De har även bra fiskevatten som ingår i det 100 km2 stora Flåsjöns fiskevårdsområde. Fiskekortsförsäljning och uthyrning av båt och kajaker. Bed&Breakfast med 6-bädds-, 3-bädds- och 2-bäddsstuga, 2 campingplatser 150 kr, med el 200 kr Servicebyggnad med toalett, dusch och kök.

Fiske
Jakt
Bo
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: vildmarksvagen

Norråkers camping & fiskecenter

Norråkers Camping & Fiskecenter är naturskönt beläget vid vackra Tåsjöns strand, strax nedanför Saxälvens inlopp. Tåsjön är känd för för sitt fina fiske på både grov öring och gädda, men även i närliggande vattendrag och tjärnar finns ett mycket fint fiske. På campingen finns en stor och fin servicestuga med kök, wc, dusch, tvättmaskin och torkskåp. För närvarande finns det 5st full utrustade 4-bädds stugor med alla bekvämligheter. Dessutom finns den vackra Lillstugan, också den med 4-bäddar, dock får man då utnyttja dusch och toalett i servicehuset. Vid campingen finns även ett antal husvagnsplatser med elstolpar, intill dessa finns även tältplatser och plats för ytterligare husvagnar. I anslutning till detta finns vindskydd med grillplats, småbåtshamn och sjösättningsramp för båtar. På plats finns 2 båtar med miljövänliga 4-taktsmotorer för uthyrning, anläggningen arrangerar dessutom trollingturer för mindre sällskap upp till 4 personer. Campingen erbjuder småviltjakt på 1200 ha, marken har god tillgång på både skogsfågel och hare. Guidning inom området kan erbjudas, och de skräddarsyr olika paketlösningar vid er vistelse. Nära till affär, restaurang, café, mack och lekplats och förstås skog och vildmark.

Fiske
Bo
Fiskecamper
Stugor
Camping
Året runt
Tags: fiske

Rörströmsälvens Fiske och Vildmarksupplevelser

Rörströmälvens Jakt & Fiske erbjuder upplevelser i orörd vildmark. Här finner du möjligheter till fiske, svamp och bärplockning. Här är det gott om fiskevatten med en mängd olika fiskarter. Sjöar med främst grov gädda och abborre men även sik, braxen, id, lake och mört. Vi har även Hocksjöforsarna där det förutom dessa fiskarter även finns öring och harr samt ett flertal vatten med inplanterad röding och öring. Anläggningen ligger i världens brunbjörntätaste område och har ett antal gömslen för björnskådning. Rikt djur- och fågelliv och en guidad båttur sommartid uppströms Rörströmsälven rekommenderas. På en sån tur kan du få se fiskgjuse samt bäver i dess naturliga miljö. Naturområden är mycket häpnandsväckande och praktfullt, upplevelse i detta område glöms sällan! Boende finns på plats i timrade stugor.

Fiske
Natur
Bo
Fiskecamper
2017-01-01
2017-12-31
Tags: dromfiske

Rörvattnets FiskeCamp

Öppet alla dagar, loppistält, stugor/ båtar och motorer att hyra, uppställning för husvagnar/husbilar, vedeldad badtunna/sauna att hyra, put & take fiske, fiskekort och maggot/mask kan du såklart också köpa hos oss. Campingstugor med dusch/WC i servicebyggnad. Fyra 4-bäddsstugor med minikök, TV och köksutrustning. En 6-bäddsstuga. 30 husvagnsplatser med el. Vackert belägen vid sjön Rörvattnet. Bra sommar och vinterfiske. Skoterleder till ett 30-tal vatten. Jaktkort på statens mark. Sommarcafé öppet alla dagar kl 12-18 från och med 4 juli. Vi serverar dagens rätt, två rätter att välja mellan inkl. salladsbuffé, dricka, smör, bröd, kaffe och kaka.

Fiske
Fiskecamper
Café
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Rörvattnets Stugby

Stugor med 3-8 bäddar, dusch, WC och TV. Våra stugor med fyra bäddar har tillgång till trådlöst Internet. Sänglinne och handdukar ingår ej. Uthyrning av båtar och motorer. Försäljning av fiskekort.

Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Sjougdens Jakt & Fiskecamp

Sjön Storsjougden ligger i norra Jämtland omgärdad av magnifika fjäll och underbara natur. Ca 30km från Lidsjöberg och 100km nord/väst om Strömsund. Här erbjuds vinterfiske efter röding och öring, sommarfiske, båt finns att hyra, utterbräda tillåtet. Boende i rum i storstuga. Jakt på småvilt, möjlighet för fiske- och jaktintresserade att hyra rum eller stå med husvagn på vår camp. Mat från naturens skafferi i form av röding/öring fågel, ren och lammkött, måste förbokas. Uteaktiviteter efter gästens önskemål och behov.

Fiske
Jakt
Fiskecamper
2017-01-01
2017-12-31

Storsjö FiskeCamp

STORSJÖ FISKECAMP FISKEPARADISET I STORSJÖ KAPELL, LJUNGDALSFJÄLLEN I nordvästra hörnet av Härjedalen, i övre Ljungans dalgång mellan Helagsfjället i väster, Sveriges sydligaste glaciär, och Sölvbacka strömmar i öster finns det ännu miltals med vilda strömmar och fiskrika sjöar i en storslagen natur. Med anläggningen som bas har man närhet till fjällvandring, jakt, fiske, naturfotografering, bär, svamp, bad och mycket annat sommartid. Vintertid erbjuder vi aktiviteter som vinterfiske, utförsåkning, längdskidor och skoteråkning. Vi har flera boendealternativ, god mat, pub och all tänkbar service i vår trivsamma restaurang med fullständiga rättigheter. Vill du njuta och koppla av, uppleva den fantastiska naturen, fiskrika vatten, livet vid källflödena uppströms, komma bort från alla människor på de stora turistorterna - välkommen till oss på Storsjö Fiskecamp, vi har garanterat det du söker. BOENDEN Fiskecampen har boende I 10 st 4-bädds campingstugor med servicehus, 2 st 4-bädds stugor med egen wc, dusch och kök samt 1 st 6+2-bädds stuga. Alla stugorna har utsikt mot Storsjön och fågelskyddsområdet. Vi har även ett annex med 12 bäddar. FLUGFISKEKURSER hela sommaren. FLUGFISKEKURS HELDAG Tisdagar och onsdagar hela sommaren (från 1 juni). Vi startar kl.10.00 med teori och kastteknik under förmiddagen. Fiske i Sölvbacka Strömmar fram till 17.00 All utrustning ingår samt fiskekort, dagens lunch och fika vid strömmarna. BOKNING: tel 0687-21122

Fiske
Fiskecamper
Restaurang
Året runt

Storsjö Fiskevårdsområde

Fiskeparadiset Storsjö Kapell - Storsjö FVO i Ljungdalsfjällen Längst upp i övre Ljungans dalgång väntar unika fiskeupplevelser. Runt den genuina lilla fjällbyn Storsjö Kapell ligger Storsjö FVO, ett av Jämtlands största med nästan 50.000 hektar skog och storslagen vildmark omgiven av mäktiga fjäll. Hos oss förenas fisket med fantastiska naturupplevelser. Här i Ljungans dalgång finns några av de finaste orörda strömsträckorna du kan tänka dig med miltals strömmande vatten. Nedströms Storsjön ligger välkända Sölvbacka Strömmar med utsökt harr- och öringsfiske. Uppströms Storsjön ligger en fin öringsträcka där 18 km är avsatt bara för flugfiske. I Skärkåns fiskeströmmar tar sig den långvandrande storöringen upp. Det är i Skärkån storöringen har sin främsta reproduktionslokal. Vi erbjuder fiske i närmare femtiotal sjöar och tjärn där Storsjön är störst på ca 2000 hektar. Dessutom erbjuder Storsjö Fiskecamp egna vatten, bland annat Rövraströmmen och Tandån. I själva Storsjön har du naturliga bestånd av storöring upp mot 5 - 6 kilo, fantastisk harr men även gädda, sik, lake och elritsa. Naturliga bestånd av röding finns i mer isolerade sjöar och i sjöarna upp mot fjällen. I de mindre skogssjöarna gör vi stödutsättningar av öring och röding för att bibehålla ett bra fiske. Härligt fin bäcköring nappar i de mindre strömmande vattendragen. Även riktigt fin gädda och abborre uppfödd på ädelfisk nappar i flera sjöar. Fisket runt fjällbyn Storsjö Kapell är unikt. Landskapet är öppet och blir en stark kontrast till den kringliggande vildmarken och de ståtliga fjälltopparna. Här får du ett varierande och förstklassigt fjällfiske och har många fiskemetoder att välja mellan – som båtfiske, trolling, flugfiske, spinnfiske, gäddfiske, flötmete och vinterfiske. Vi har uthyrningsbåtar med motor och kanoter i Storsjön och roddbåtar i flera sjöar bland annat Rotsjöarna och Björnsjön. STORSJÖ FISKELED Pimpelfisket har sin alldeles speciella tjusning. Storsjö Fiskeled är en härlig skoterrundtur som utgår från Storsjö Kapell och tar dig till de intilliggande tjärnarna och sjöarna. Skoterleden startar vid Storsjö Fiskecamp och fortsätter österut mot Bergvallen. Den går sedan vidare mot Grasmortjärn, Björnhåbergstjärn, Svantjärn, Rotsjön och vidare ner på Storsjön och tillbaka mot byn. En riktigt härlig fisketur en vacker vårvinterdag med chans att få ädelfisk som röding, harr och öring på kroken. FISKEGUIDER På Storsjö Fiskecamp finns kunniga fiskeguider som kan allt om fisket i våra vatten och hjälper dig med tips och råd. Om du vill kan du boka en alldeles egen fiskeguide som följer med dig ut på fiskeäventyr. Varje tisdag och onsdag mellan 1 juni – 30 september arrangerar Storsjö Fiskecamp heldags flugfiskekurser. FISKEVÅRD OCH FISKEREGLER Allt fiske måste vårdas. Vi bedriver kontinuerlig fiskevård med utsättning av yngel, inplantering och fiskevårdsbefrämjande åtgärder för att erbjuda ett riktigt bra fiske i våra vatten. För att bedriva ett långsiktigt hållbart fiske är det nödvändigt med fångstbegränsning och minimimått. I alla fiskevatten finns olika bestämmelser. Fångar du fisk under minimimåttet, oavsett kondition, måste den sättas tillbaka. Du får utförlig information när du köper fiskekort. FISKEKORT Finns att köpa hos våra lokala aktörer Storsjö Fiskecamp, Storsjö Kapell, 0687-211 22, 070-678 11 22 Storsjö Lanthandel, Storsjö Kapell, 0687-210 14 Ljungdalsfjällens Turistbyrå, Ljungdalen, 0687- 200 79 Finns även att boka online här: www.fiskekort.se/storsjo eller SMSa Fiska 262 till 710 50 BOENDE: Storsjö Fiskecamp har stuguthyrning, husvagnscamp, tältplats, bastu, servicehus, restaurang och pub med fullständiga rättigheter, välutbildade fiskeguider, flugfiskekurser, fiskebutik, fiskekort, jaktkort, uthyrning av båtar, kanoter, fiskeutrustning och cyklar. För vildcamping inom Storsjö FVO löser du vildcampingavgift hos Storsjö Fiskecamp och har då där tillgång till både soptömning (miljövänlig sopsortering), dusch, wc, kök och latrintömning. Upplev fiskeparadiset Storsjö Kapell - välkommen till Storsjö Fiskevårdsområde!

Fiske
Övriga aktiviteter
Fiskecamper
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskearea

Sunnansjögårdens jakt och fiske

Sunnansjögården jakt & fiske ligger i Sunnansjö strax utanför Backe ca 52km från Strömsund. Auktoriserad jaktarrangör med jakt på tjäder, orre, hare och älg. Två stugor till uthyrning, varav en är belägen på lantgård med djur. Mat med lokala och ekologiska råvaror. Närhet till bra fiskevatten. Sunnansjögården erbjuder även viltskådning mitt i Sveriges brunbjörnstätaste områden. Från bekväma fotogömsle kan du på tryggt avstånd fotografera och beskåda vilda djur i sin naturliga miljö. Fotogömslena är timrade med en fotoglugg och utrustade med stolar, sängar och toalett – allt du behöver för en spännande natt i gömslet! Chans att få se bland annat björn, lo, järv, räv, kungsörn, skogsfåglar, älg och rådjur på nära håll. Dagen efter viltskådningen kan du vila ut i nyrenoverade gästhus, titta på dina bilder och diskutera med andra fotografer och gäster. Det finns även möjlighet att fiska eller spana på bäver under en stilla kajaktur.

Fiske
Jakt
Fiskecamper
Året runt
Tags: grand5sight, photosites, fiske, jakt

Tännäs Fiskecentrum

Fiskevårdsområdet omfattar 9 olika områden med ca 300 fiskevatten. Fångsten kan bestå av harr, öring, röding, gädda, abborre, sik, lake m.m. På Tännäs Fiskecentrum ges aktuell information om fiskemöjligheter och försäljning av fiskekort för hela Västra Härjedalen. Tännäs Fiskecentrum är inkörsporten till ett av Härjedalens vackraste och mest fiskrika områden. Vid fiskecentrum kan du starta din vildmarkssemester med ett besök i Rogens naturinfomation där du kan börja lära dig om områdets djur och växtliv.

Fiske
Fiskecamper
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Tännäs Fiskevårdsområde

I Rogens Naturreservat finns några av Sveriges bästa vatten för fiske efter riktigt grov harr och Aborrvickrarna både västra och östra är fina vatten för harr. Nagel För flugfiskaren rekommenderar vi Kölån med öppen fjällmiljö alt. poolerna i Tännån, samt Nagelntjärn med gott om öring och röding. Frösjön ligger på vägen mot Ränningvallen längs Särnavägen, precis brevid vägen så det är lätt att komma dit, här finns fin harr, öring och röding, båt att hyra. ( eget fiskekort som man köper på Tännäs Fiskecentrum ). Tännäs Fiskecentrum anordnar varje sommar aktiviteter såsom. -Flugfiske för nybörjare, information och demonstration. Fritt. -Familjefisketurer. -Kvällsfisketurer. -Flugfisektuer. -Notdragning, en gammal fiskemetod som visas. Rogens Naturinfo ligger i anslutning till Tännäs Fiskecentrum här hittar man information om områdets djur och växtliv. Här finns myskoxe, fjällräv, fjällämmel och många andra arter. Vet du vad harren lever av? Varför uttern nästan dött ut? Hur mycket kalk som sprids varje år mot försurningen? Rogens naturinformation kan lära dig mer om djuren, växterna och fiskarna samt hur deras miljö påverkas av mänskliga aktiviteter.

Fiske
Guidade turer
Natur
Fiskecamper
Året runt
Tags: dromfiskearea, dromfiske

Valsjöbyn Flottargården stugboende

Flottargården är belägen 2 km väster om Valsjöbyn efter väg 340 "Fiskevägen" mot Norge invid stranden av den välkända rödingsjön Rengen. Vi erbjuder boende i moderna strandnära stugor och ett varierande sportfiske i ett naturskönt område med ett antal stora sjöar flera strömmande vatten och många tjärnar som ingår i Hotagenkortet. Båtar finns att hyra båt i sjön Rengen, Linder 440 för tre personer med motor. Flytvästar ingår. Djupkarta över Rengen finns i stugan. Fiskevårdsområdet har båtar för uthyrning i ett flertal av de större andra sjöarna. Fiskeguide kan förbokas i samband med bokning av stuga. Erbjuder även jaktkort för småvilt under säsong.

Fiske
Jakt
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Valsjöbyns Fiskecenter

Stugor med 4-6 bäddar. Från enkel standard till fullt moderna med WC, dusch och bastu. Bygg & Fiskeshop, fiskeinfo, uthyrning av fiskeutrustning och båtar. Guide. Stugor till uthyrning året runt.

Fiskecamper
Stugor
Året runt

Valsjöbyns Jakt- och Fiskecamp

Fiskecampen har 12st 4-bäddstugor. Två av stugorna har pentry, wc/dusch. Husvagnsplatser och tältplatser på campen. I receptionen finns kiosk, fiskeutrustning, mat/sällskapsrum, duschar, torkrum, toaletter. Här kan man fiska öring, röding, harr och sik i strömmande vatten och ett 20-tal tjärnar. Kan ordna guidade fisketurer. Vi erbjuder jakt på småvilt ( hare, gråfågel mm ) samt älg. Stora ytor gör att du inte behöver riskera att "springa på" andra jägare när du är ute i markerna. Kontakta oss för mer information.

Fiske
Jakt
Fiskecamper
Stugor
Året runtHej! Laddar artikel...

För att stänga artikeln, använd knappen:

Du kanske också är intresserad av