Stekenjokk

Här uppe går Vildmarksvägen igenom det mäktiga fjällmassivet

Stekenjokk. Här uppe går Vildmarksvägen igenom det mäktiga fjällmassivet. Den ene av två Jämtländska vägar som går över kalfjället. Här kan du i princip stanna där det passar dig. Ta dig tid att gå upp på någon av de intilliggande topparna. En magnifik utsikt åt alla håll och mycket intressant flora och fauna. Har du tur, kan du få se fjällräven. Här kommer du lätt in i Börgefjälls nationalpark på den norska sidan. Hela området lockar till obegränsade vandringsmöjligheter för den vane. Här finns inga markerade leder. Det är karta och kompass som gäller.

Destination:

Destination Strömsund

Svårighet:

Svår
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Jamtland.se

Prenumerera på Jämtland Härjedalen Turism News

:

Förnamn:

Efternamn:

Eu logotype

Jamtland.se drivs av Jämtland Härjedalen Turism i samarbete med länets kommuner, Regionförbundet Jämtlands län och Länsstyrelsen i Jämtlands län med syfte att tydliggöra, visa upp och informera om länet och ge en samlad bild av tillgängliga resurser för besökare och inflyttare. Jamtland.se delfinansieras av Eu:s regionala utvecklingsfond. Cookies används för service och att samla statistik. Vi sparar inte personlig data eller gör data om besökaren tillgänglig för externa intressenter. Portalens publiceringsmodell bygger på lösningar med öppen källkod. JHT sköter drift, underhåll och vidareutveckling. Teknisk utveckling 2006 – 2013 av JHT i samarbete med Saltstorm Software Labs och Mediaserver OSD.
Systemkrav: Modern webbläsare, Javascript.

Foto: Tina Stafrén, Sandra Pettersson, Henrik Trygg, Johan Ranbrandt, Naboer AB, Mårten Wikner, Ingrid Hedlund, Niclas Vestefjell, Fanny Hejdström
Jamtland.se - Jämtland Härjedalen Turism | Rådhusgatan 44 | S- 831 82 Östersund | +46(0)63 701 17 20 | E-Mail

Rensa lista

Göm

Skriv ut

Skicka lista