Drömfiskeservice

Service nära vattnet

Drömfiskeservice
Foto: Niclas Vestefjell "Fiske - Funäsfjällen"

För en fiskeentusiast har Jämtland Härjedalen många fördelar, geografiskt ligger Jämtland Härjedalen bra till för de flesta, fisketillgången är god, de strömmande vattnen är berömda och fisketraditionerna är lika djupa som de milsvida skogar som omfamnar den bördiga och vackra Storsjöbygden. 

loading image

Getting new items..


Drömfiske 

Inom datum
Sortera resultat

Klockars i Hällesjö - boende

Vackert boende med hög standard i östra Jämtlands vackra natur. Hos oss kan du vandra, fiska, jaga eller bara ta det lugnt och njuta. Grindstugan är ett äldre lanthus byggt 1905 med två helt nyrenoverade lägenheter med hög standard. Lägenhet1 - Kristinas, nedre plan Stort kök med vedspis, ugn, spishäll, diskmaskin, kyl/frys, golvvärme och som pricken över i:et så kan man få kolsyrat vatten direkt ur kranen. Stort sovrum med två bekväma enkelsängar. Vardagsrum med bekväm bäddsoffa (2 separata bäddar), 40-tums LED-TV. Kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Lägenhet 2 - Emmas - övre plan Kombinerat kök och vardagsrum. Köksdelen med spis, diskmaskin och även där kolsyrat vatten direkt ur kranen. Bekväm bäddsoffa (2 separata bäddar), 40-tums LED-TV. Stort sovrum och ett mindre sovrum med 2 bekväma enkelsängar i varje rum. Kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår. Stugan lämnas senast kl 11 avresedagen. Bastu & badtunna Nu kan vi även erbjuda vedeldad bastu med relax och vedeldad badtunna. Belägna på sjöstranden med härlig utsikt över Hällsjön.

Fiskecamper
Övrigt Boende
2018-01-15
2019-01-14
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Gäddede camping och InfoPoint

Gäddede camping ligger centralt i Gäddede längs Vildmarksvägen. Åretrunt öppen camping med både större och mindre stugor för självhushåll. Även ett antal enklare stugor för sommaruthyrning. Uppställningsplatser för husvagn/bil. Tempererat utomhusbad, minigolf med mera. Campingen har grillkök och InfoPoint där du får information om närområdet, Frostviken Gäddede är vackert inbäddat bland de Jämtländska Frostviksfjällen och här kan man bo och trivas i en natt, en vecka, morgon som kväll, vår sommar höst och vinter. Här finns allt från fysiskt krävande aktiviteter, spänning, naturupplevelser och inte minst viktigt återhämtning efter ett krävande arbete. Årstiden spelar ingen roll, något just för dig finns alltid att hitta. Vädret kan sätta begränsningar särskilt på vintern men när du minst anar det så slår vädret om och några timmar eller någon dags väntan kommer inte att spela någon roll för dig.

Bad
Övrig service
Bo
Stugor
Camping
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice, vildmarksvagen

Jormvattnets Fiskecamp

Jormvattnets Fiskecamp ligger vid Jormsjön i Jormvattnet längs Vildmarksvägen, som leder till Stekenjokk och är en populär resväg för turister från hela Europa. Fantastisk utsikt över bland andra Jormliklumpen, Storklumpen, Tvärlidklumpen, Raudekfjället och Jormlifjället. Campingen har 29 bäddar fördelade på 7 stugor, 19 platser med el för husvagnar och husbilar samt tältplatser. På campingen finns följande service: samlingslokal med kök, servicebyggnader med kök och frysbox tvättstuga med torkrum, wc, dusch och bastu. Fiskrenseri med fiskrök, uteplats med grill och båtar med motor för uthyrning. Reception med kioskvaror, fiskeutrustning och hemslöjd med mera. Återförsäljare av småviltskort på renbetesfjället, arrangerar småviltsjakt på andra marker. Vi hjälper också till med att ordna guidade fisketurer. Det finns flera fina vandringsleder som för dig upp på fjället, där du kan beskåda faunan eller stanna och rasta i någon stuga eller vindskydd. Fiskecampen ligger alldeles intill en skoterled som för dig ut på ett cirka 90 mil ledsystem i fantastiska Frostviksfjällen. Fisket är ju naturligtvis det primära och tack vare att fiskevårdsområdet bedriver ett aktivt och omfattande fiskevårdsarbete, kan vi erbjuda fina fiskeupplevelser här i Jorm. Ingår i Frostvikens gemensamma fiskekort.

Fiske
Guidade turer
Jakt
Skoter
Fiskecamper
2018-01-02
2019-01-01
Tags: dromfiske, dromfiskeservice, vildmarksvagen, frostvikenkortet

Ammeråns Fiskecamp

Vår vision och målsättning är att erbjuda rekreation och upplevelser utöver det vanliga. Att de kunder som valt oss en gång, lämnar oss glada och nöjda. Inte för att få resa iväg, utan för glädjen att få återvända, för ivern att berätta för vänner och bekanta om den storslagna naturen, de orörda älvarna, och upplevelser utöver det vanliga. Våra guider har en mycket god lokalkännedom och vi ordnar skräddarsydda paket med guide, boende, mat mm. Erbjuder också en del aktiviteter, ex Forsränning i Ammerån! Mer information på Drömfiske

Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: bo, dromfiske, dromfiskeservice, fiske, fiskecamp,

Färsåns Fritids och fiskecamp

Vår camp hittar du på en gård 10 km väster om Ammer, 300 m från de fantastiska fiskevattnen i Ammerån. Vi har 6 stugor med 2-6 bäddar. Möjligheter till matlagning i alla stugor. Vissa stugor är utrustade med dusch och toalett, resten använder gemensam dusch och toalett. I alla stugorna finns full utrustning för självhushållning. En del stugor har kamin eller öppen spis. Är det något Ni saknar försöker vi tillgodose Era önskemål. Hos oss har Du har nära till alla bra sträckor som finns i nedre delen av Ammerån, från Överammer och ner till Indalsälven. Vi håller väl reda på hur fisket förändras under säsongen. Vi känner omgivningarna och kan ge tips om naturen och vad som händer i trakten. Välkommen!

Fiske
Fiskecamper
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Fahlströms Fiske

Fahlströms Fiske erbjuder boende, uthyrning av båtar och fiskeutrustning, försäljning av bland annat fiskeredskap samt information om fisket i området. Pimpelflugor i många, häftiga färger. En av våra stugor är belägna mitt i byn, 100 m från Valsjön, där våra båtar ligger. Den andra stugan ligger 7 km från byn efter vägen mot Vinklumpen och nära till tjärnar. - STUGA 1, 4-bäddar + 2 med kök, wc, dusch. - STUGA 2, 4-bäddar + 2 med enklare standard, vedspis, kylskåp, tc.

Fiske
Övrig service
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Valsjöbyn Flottargården stugboende

Flottargården är belägen 2 km väster om Valsjöbyn efter väg 340 "Fiskevägen" mot Norge invid stranden av den välkända rödingsjön Rengen. Vi erbjuder boende i moderna strandnära stugor och ett varierande sportfiske i ett naturskönt område med ett antal stora sjöar flera strömmande vatten och många tjärnar som ingår i Hotagenkortet. Båtar finns att hyra båt i sjön Rengen, Linder 440 för tre personer med motor. Flytvästar ingår. Djupkarta över Rengen finns i stugan. Fiskevårdsområdet har båtar för uthyrning i ett flertal av de större andra sjöarna. Fiskeguide kan förbokas i samband med bokning av stuga. Erbjuder även jaktkort för småvilt under säsong.

Fiske
Jakt
Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Rörvattnets FiskeCamp

Öppet alla dagar, kanoter och båtar - även med motorer att hyra, uppställning för husvagnar/husbilar, vedeldad badtunna/sauna att hyra, put & take fiske, fiskekort och maggot/mask kan du såklart också köpa hos oss. Campingstugor med dusch/WC i servicebyggnad. Fyra 4-bäddsstugor med minikök, TV och köksutrustning. En 6-bäddsstuga. 30 husvagnsplatser med el. Vackert belägen vid sjön Rörvattnet. Bra sommar och vinterfiske. Skoterleder till ett 30-tal vatten. Jaktkort på statens mark. Sommarcafé öppet alla dagar kl 12-18 från och med 4 juli. Vi serverar dagens rätt, två rätter att välja mellan inkl. salladsbuffé, dricka, smör, bröd, kaffe och kaka.

Fiske
Camping
Café
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Tännäs Fiskecentrum

Fiskevårdsområdet omfattar 9 olika områden med ca 300 fiskevatten. Fångsten kan bestå av harr, öring, röding, gädda, abborre, sik, lake m.m. På Tännäs Fiskecentrum ges aktuell information om fiskemöjligheter och försäljning av fiskekort för hela Västra Härjedalen. Tännäs Fiskecentrum är inkörsporten till ett av Härjedalens vackraste och mest fiskrika områden. Vid fiskecentrum kan du starta din vildmarkssemester med ett besök i Rogens naturinfomation där du kan börja lära dig om områdets djur och växtliv.

Fiske
Fiskecamper
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Storsjö FiskeCamp

STORSJÖ FISKECAMP FISKEPARADISET I STORSJÖ KAPELL, LJUNGDALSFJÄLLEN I nordvästra hörnet av Härjedalen, i övre Ljungans dalgång mellan Helagsfjället i väster, Sveriges sydligaste glaciär, och Sölvbacka strömmar i öster finns det ännu miltals med vilda strömmar och fiskrika sjöar i en storslagen natur. Med anläggningen som bas har man närhet till fjällvandring, jakt, fiske, naturfotografering, bär, svamp, bad och mycket annat sommartid. Vintertid erbjuder vi aktiviteter som vinterfiske, utförsåkning, längdskidor och skoteråkning. Vi har flera boendealternativ, god mat, pub och all tänkbar service i vår trivsamma restaurang med fullständiga rättigheter. Vill du njuta och koppla av, uppleva den fantastiska naturen, fiskrika vatten, livet vid källflödena uppströms, komma bort från alla människor på de stora turistorterna - välkommen till oss på Storsjö Fiskecamp, vi har garanterat det du söker. BOENDEN Fiskecampen har boende I 10 st 4-bädds campingstugor med servicehus, 2 st 4-bädds stugor med egen wc, dusch och kök samt 1 st 6+2-bädds stuga. Alla stugorna har utsikt mot Storsjön och fågelskyddsområdet. Vi har även ett annex med 12 bäddar. FLUGFISKEKURSER hela sommaren. FLUGFISKEKURS HELDAG Tisdagar och onsdagar hela sommaren (från 1 juni). Vi startar kl.10.00 med teori och kastteknik under förmiddagen. Fiske i Sölvbacka Strömmar fram till 17.00 All utrustning ingår samt fiskekort, dagens lunch och fika vid strömmarna. BOKNING: tel 0687-21122

Stugor
Vandrarhem
Restaurang
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeservice

Rörvattnets Stugby

Stugor med 3-8 bäddar, dusch, WC och TV. Våra stugor med fyra bäddar har tillgång till trådlöst Internet. Sänglinne och handdukar ingår ej. Uthyrning av båtar och motorer. Försäljning av fiskekort.

Fiskecamper
Stugor
Året runt
Tags: dromfiske, dromfiskeserviceHej! Laddar artikel...

För att stänga artikeln, använd knappen: